Uw evenement wordt een onvergetelijk moment

Een evenement organiseren is een onvergetelijk moment bieden aan de deelnemers. Daarvoor is elk evenement een uniek project. Les Frères Debekker zullen graag bijdragen aan het succes van een uitzonderlijke gelegenheid.

Met een ervaring van tientallen jaren in het organiseren van evenementen – van intieme diners tot Hollywoodrecepties – zetten we graag onze ervaring tot uw dienst en begeleiden u in uw project om er een succes van te maken.

Van de uitwerking tot de uitvoering van uw idee – zowel op logistieke als culinaire vlak –bevrijden wij u van de zorgen gepaard met een uitzonderlijke organisatie en bieden wij oplossingen die passen aan de kwaliteit van uw gasten, uw begroting, de plaats, het seizoen, uw zinnen en speciale behoeften.

Onze medewerking geeft u een voordeel waarvan weinig evenementenorganisatoren kunnen genieten : ook meefeesten en met uw gasten blijven.

Als je van een buitenfeest droomt, zullen wij graag tenten aanraden om aan uw evenement de vrijheid te geven waarvan uw gasten zullen genieten.

Huwelijk

Diners

Verjaardag

Cocktails

Barbecues

Garden party

Vieruurtje

Recepties