Uw evenement is een uniek project

Daarom werken wij op maat: wij bieden u oplossingen die zijn aangepast aan de kwaliteit van uw gasten, uw budget, de locatie, het seizoen, uw wensen en uw specifieke behoeften.
Wij mobiliseren al onze knowhow om het evenement te realiseren dat u zich voorstelt.

Onze keuken is gebaseerd op de klassieke Franse traditie. Wij passen onze knowhow echter graag aan uw projecten aan. Onze koks zijn enthousiast en nieuwsgierig naar alles. Daarom bieden wij u graag brasserie, oosterse, Italiaanse en mediterrane gerechten aan. We kijken ernaar uit om uw uitdagingen aan te gaan.

Privé evenementen

Privé-recepties, huwelijken, feesten, banketten, borrels, rally's, tuinfeesten, enz. De Gebroeders Debekker zullen u helpen om uw wensen te definiëren en uw project te verfijnen. Wij willen uw dromen waarmaken en ze onvergetelijk maken.

Professioneel, origineel en vriendelijk

Omdat u niet elke dag een evenement organiseert, moet het perfect gecoördineerd zijn en het professionalisme van uw bedrijf weerspiegelen.

Of u nu een sit-down of stand-up evenement plant, naast de traditionele formules bieden wij een reeks mogelijkheden. Deze omvatten thematische buffetten en kraampjes die zijn ingericht met een combinatie van hoogtes, kleuren, accessoires en materialen (tafelkleden, hout, riet, marmer, metalen, glas, spiegels, begroeiing, enz.)

Voor de uitvoering van dit soort projecten profiteert u van de diensten van een buffetier die uw project conceptueel uitwerkt.

Ongeacht de omvang en ambitie van uw evenement kunt u rekenen op het professionalisme van ons personeel, ons logistiek partnerschap en de nauwgezette coördinatie en het respect voor de timing die de reputatie van ons bedrijf hebben gemaakt.

Walking Dinner & Cocktails

Van klassieke petits fours tot extravagante buffetten, wij bieden een breed scala aan variëteiten om aan de smaakpapillen van uw gasten te voldoen. Wij zorgen er ook voor dat de menu's in overeenstemming zijn met het thema van uw conferentie, zodat de algemene sfeer van uw evenement bevorderlijk is voor de binding van uw klanten.

Teambuilding & seminars

Of u nu een intern bedrijfsfeest organiseert, klanten ontvangt of een belangrijke gebeurtenis viert, wij begeleiden u bij de keuze van het soort diner dat het best aan uw doelstellingen beantwoordt. Wij zullen u ook bijstaan in de organisatie van uw evenement om een vlotte logistiek en discretie te verzekeren.

Recepties

Bij u thuis of in een van de vele ontvangstzalen waarmee wij gewend zijn te werken, maken wij uw receptie onvergetelijk voor uw gasten. Wij werken in heel België en hebben zalen in elke provincie.

Business lunch

Wij leveren een kwaliteitsservice om ervoor te zorgen dat uw zakenrelatie soepel verloopt. Onze verschillende formules zijn perfect afgestemd op de tijd, de voedingsinname en de smaken die u zoekt, met een voordelige kwaliteit-prijsverhouding.

Inhuldigingen & Vernissages

De lancering van een product of de opening van een tentoonstelling zijn belangrijke momenten en u wilt bereikbaar zijn voor uw beschermheren, de pers, uw familieleden en uw fans. De Gebroeders Debekker maken van uw evenement een succes door uw gasten een geweldige tijd te bezorgen. Gastronomische cocktails, wereldkeuken, warm buffet, ... de keuze is aan u!

Diners

Het diner is een formule die uw gasten in verrukking zal brengen door zijn gezelligheid, want het stelt hen in staat zich rond dezelfde tafel te verzamelen. Wij bieden u verschillende soorten menu's aan die enerzijds beantwoorden aan het publiek dat u wenst te ontvangen en anderzijds aan de manier waarop u zich de festiviteiten wenst voor te stellen.

Laten we uw evenement onvergetelijk maken

De organisatie van een evenement is een hele onderneming die tot doel heeft bij de deelnemers een onvergetelijke herinnering achter te laten. Daarom is elk evenement een uniek project. Les Frères Debekker draagt graag bij aan het succes van deze bijzondere gelegenheid.

Met tientallen jaren ervaring in het organiseren van evenementen – van intieme diners tot Hollywood-recepties – stellen wij onze ervaring graag tot uw dienst en helpen wij u om van uw project een succes te maken.

Van de ontwikkeling van uw idee tot de uitvoering ervan – zowel logistiek als culinair – ontzorgen wij u bij dit soort uitzonderlijke organisatie door u oplossingen aan te bieden die zijn afgestemd op de kwaliteit van uw gasten, uw budget, de locatie, het seizoen, uw wensen en uw specifieke behoeften.

Onze samenwerking biedt u een voordeel dat weinig organisatoren van evenementen genieten: ook u kunt op het feest en dicht bij uw gasten zijn.

Als u droomt van een openluchtfeest, bevelen wij u graag tenten aan die uw evenement een vleugje vrijheid geven die uw gasten zullen waarderen.

Huwelijk

Uw ceremonie nadert met rasse schreden en u bent op zoek naar een cateraar die u de logistieke en culinaire zorgen uit handen kan nemen? Door een beroep te doen op de Gebroeders Debekker, bent u zeker van een discrete en kwaliteitsvolle service die u zal toelaten te genieten van de mooiste dag van uw leven. Wees gerust, wij zullen onze 40 jaar ervaring gebruiken om een service op maat te bieden en van deze dag een onvergetelijke herinnering te maken.

Verjaardag

Organiseert u uw verjaardag of de verjaardag van een dierbare? Wij bieden u een waaier aan originele mogelijkheden naargelang uw smaak en budget om een heerlijk feestelijk moment door te brengen met uw vrienden.

Garden Party

Wilt u van het mooie weer profiteren om uw tuinfeest te organiseren? Je hebt gelijk. Door een beroep op ons te doen, verzekert u uw gasten van een smaakgenot dat de Franse gastronomie waardig is, terwijl ze genieten van een warm en groen kader.

Barbecues

Wij komen rechtstreeks bij u thuis met onze barbecue om uw gerechten te bereiden voor u en uw gasten. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw plezier en dat van uw gasten te garanderen.

Doopsels & Communies

De doop is een echte symbolische receptie, een moment van emotie dat u met uw dierbaren zult delen. Ongeacht het aantal gasten, zullen wij ons uiterste best doen om u de gerechten aan te bieden die het best aansluiten bij uw smaak en wensen. Wij zullen er ook een erezaak van maken om de sfeer en het thema dat u wenst te geven te respecteren.