Les Frères Debekker

EVENEMENTEN CATERAAR SINDS

Met meer dan 40 jaar ervaring en culinaire traditie,heeft Les Frères Debekker de ervaring om bij te dragen tot het succes van uw privé- en professionele evenementen.

Gewaardeerd om de discrete elegantie van onze diensten, zal ons team van professionals aan uw wensen voldoen en perfect geschikt zijn voor uw seminar, uw bruiloft, uw receptie, uw vernissage of uw verjaardag. Wij zijn actief in heel België en het zenuwcentrum van onze activiteiten bevindt zich in het hart van Brussel in Etterbeek.

Of uw project nu privé of professioneel is, wij doen ons uiterste best om uw dromen te verwezenlijken met een unieke toets. De culinaire en logistieke uitdagingen die uw creativiteit met zich meebrengt, vinden in Les Frères Debekker een bondgenoot bij uitstek.

Wij zijn ons bewust van de evolutie van smaken en technieken, en zullen u steeds centraal stellen, ongeacht de vorm van uw evenement en het aantal deelnemers.

Wij beantwoorden graag uw vragen en verzoeken om prijsopgaven.

Geef ons nauwkeurige informatie: u zult gedetailleerde aanbiedingen ontvangen

Ons team staat tot uw dienst

Les Frères Debekker

Alain & Philippe Debekker

De oprichters van de Gebroeders Debekker blijven de steunpilaren van het gebouw. De broers hebben hun ervaring en adviezen gedeeld met hun kinderen, die blij zijn dat ze het huis blijven verzorgen en de identiteit ervan in stand houden.

Benjamin Debekker

Benjamin Debekker

Benjamin is Hoofd van de keuken, maar is eerst als leergast begonnen onder de leiding van verschillende chefs. Nu verwezenlijkt hij, met zijn team, de ideeën van onze commerciële medewerkers maar brengt ook natuurlijk zijn eigen stijl aan. Als Hoofd van de keuken is hij de bevoorrechte contactpersoon met onze leveranciers, en zoekt voor nieuwe producten om ervan te genieten. Benjamin houdt van feestjes, vooral jouw feestjes!

Matthias Debekker

Mathias Debekker

Na een lange samenwerking met zijn vader waardoor hij het beroep heeft geleerd, is Mathias nu verantwoordelijk voor commerciële offertes. Beinvloed door de familietraditie, ontwerpt hij graag originele menu’s en ontdekt ook nieuwe smaken. Voor hem is elke evenement uniek: hij werkt altijd « op maat » om aan uw behoeften perfect te kunnen voldoen. Deze wijnspecialist is gemakkelijk herkenbaar aan zijn hoed en zijn fiets, die hij gebruikt om van een evenement naar een ander te gaan.

Geneviève Debekker

Geneviève Debekker

Na in alle afdelingen van het huis te hebben gewerkt, is Geneviève nu verantwoordelijk voor interne en externe HR met het oog op de boekhouding. Eerder werkte Geneviève 5 jaar in de keuken bij Benjamin. Zij beheert het administratieve gedeelte en houdt de planning van evenementen in de gaten.

Grégoire Morelli

Grégoire Morelli

Grégoire is onze Executive Project Manager. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, marketing, uitvoering en follow-up van projecten. Hij is gespecialiseerd in B2B-diensten en zorgt voor Nederlands- en Engelstalige klanten. Samen met Mathias zorgen zij ervoor dat uw maaltijd een feest wordt. Daarom investeert hij 100% in elk evenement.

Galerij

onze referenties

Loading...