Om verspilling te voorkomen hebben wij, ten eerste, een gecontroleerd aankoopbeleid dat rechtstreeks gekoppeld is aan ons orderboek. Wij proberen zo nauwkeurig mogelijk te rekenen en het interne beheer is gebaseerd op First In First Out, waardoor het stockbeheer wordt verbeterd.

 

Duurzaam voedsel

AfvalbeheeR

Ten tweede hebben wij met Net Brussel afvalsorteercontainers geplaatst : glas, papier/karton, huishoudelijk afval en PMC. Bovendien werken wij samen met een bedrijf dat gebruikte olie ophaalt en beheert.

 

Duurzaam beheer van uw evenementen

Ten derde organiseren wij bij evenementen aan de buitenkant van het grondgebied van Brussel of verder weg een carpoolsysteem voor de medewerkers die de dienst verlenen. Dit systeem heeft het voordeel dat het de kosten vermindert en vooral onze koolstofvoetafdruk verkleint.

 

Sociaal engagement

Ten vierde zorgen wij voor gelijkheid ten aanzien van onze werknemers. Wij hebben aandacht voor hun welbevinden binnen onze structuur. Wij bieden jonge werknemers regelmatig de mogelijkheid om voor ons te werken door hun advies en opleiding te geven, zodat zij beter voorbereid zijn op de verschillende taken die hun zullen worden toevertrouwd.

 

Ecologisch-dynamisch bedrijf

Ten slotte hebben wij het label Ecodynamische Onderneming gekregen, dat ondernemingen, verenigingen en instellingen in Brussel beloont en aanmoedigt die zich inzetten om de impact van hun activiteiten op het milieu te verminderen.

 

Loading...