Duurzaam voedsel

Om verspilling te voorkomen, voeren wij een gecontroleerd aankoopbeleid dat rechtstreeks gekoppeld is aan onze orderportefeuille. Wij proberen zo nauwkeurig mogelijk te calculeren en het interne beheer werkt met First In First Out, wat het voorraadbeheer ten goede komt.

Ontdek onze duurzame voeding

Afvalbeheer

Samen met Brussel-Propreté hebben wij containers geplaatst voor het sorteren van afval: glas, papier/karton, huishoudelijk afval en PMC. Bovendien werken wij samen met een bedrijf dat gebruikte olie beheert en deze regelmatig inzamelt.

Meer informatie over ons afvalbeheer

Duurzaam beheer van uw evenementen

Wanneer er evenementen plaatsvinden aan de rand van het Brusselse Gewest of verder weg, organiseren we een carpoolingsysteem voor de medewerkers die de dienst verlenen. Dit systeem heeft het voordeel dat het de kosten drukt en vooral onze koolstofvoetafdruk verkleint.

Meer informatie over ons duurzaam event management

Sociaal engagement

Het sociaal engagement van de Gebroeders Dekker is in de eerste plaats de reïntegratie van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, want wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan slagen.

Meer informatie over onze sociale betrokkenheid

Ecologisch-dynamisch bedrijf

Het Ecodynamische Bedrijfslabel beloont en stimuleert Brusselse bedrijven, verenigingen en instellingen die de impact van hun activiteiten op het milieu beperken.

Meer informatie over ons eco-dynamisch label
Loading...