Project Description

Vautierstreet, 29 – 1000 Bruxelles | www.naturalsciences.be

Bent u op zoek naar een spectaculaire en exclusieve locatie voor uw evenement? Of het nu gaat om een wetenschappelijke conferentie, een productlancering of een galadiner, het museum biedt u een onvergetelijke ervaring.

Wanneer het Museum zijn deuren sluit voor het publiek, is het om ze te openen voor bedrijven: receptie op de mezzanine van de Dinosaurus Galerij, cocktailparty in de BiodiverCITY Galerij, of diner aan de voet van de Iguanodons, T. rex, Triceratops… de avonden van het Museum.

Sommige klanten willen een nieuw product lanceren of hun gasten een memorabele presentatie aanbieden. Anderen willen een rondleiding door onze collecties en lokalen. Weer anderen vragen ons het hele Museum open te stellen voor een walking dinner. Zij leiden hun gasten van de Galerij van de Evolutie, op de bovenste verdieping, naar de Zaal van de Mineralen en de Mosasauriërs, via de onvermijdelijke Galerij van de Dinosauriërs en de zeer complete Galerij van de Mens.

Een intiem diner voor vijftien gasten of een spectaculaire avond voor 1.500 gasten: het Museum maakt uw evenement uitzonderlijk.

Overdag zijn ook onze vergaderzalen en auditoria beschikbaar. Of het nu gaat om kleine zakelijke bijeenkomsten of conferenties tot 150 deelnemers, wij hebben de oplossing om de deelnemers enkele spannende uren te laten beleven in het fascinerende kader van ons Museum.

Museum voor Natuurwetenschappen

Tél.: +32 2 627 45 34

Mail : isabelle.vanloo@naturalsciences.be

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded.
I Accept